NAC-directeur: "John verloor grip op het team"

23 oktober 2012, 16:55

NAC Breda nam vandaag afscheid van trainer John Karelse. Dat was volgens de directie een moeilijke, maar onvermijdelijke beslissing. Volgens algemeen directeur Stefaan Eskes waren er geen signalen dat Karelse het tij bij NAC Breda, dat na negen wedstrijden voorlaatste staat in de Eredivisie, op tijd zou kunnen keren.

"We hebben moeten constateren dat John de afgelopen periode meer en meer de grip op het team aan het verliezen was. De slechte resultaten hebben daar als katalysator aan meegewerkt. We hebben dit als directie gesignaleerd en hebben niet het vertrouwen gehad dat dit zou verbeteren", legt Eskes uit op de clubwebsite.

De algemeen directeur benadrukt dat Karelse veel betekend heeft voor de club. "Het is, in deze lastige tijd waarin de club verkeert, makkelijk om voorbij te gaan aan alle goeds dat John Karelse als clubicoon naar deze club heeft gebracht. Karelse heeft hier, samen met velen, lief en leed gedeeld met andere voetballers, sponsoren en supporters. Wij willen John hiervoor bedanken en wensen hem het allerbeste."

Assistent-trainer Adrie Bogers neemt de taken van Karelse bij NAC voorlopig over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen