Hiddink verliest op Anfield, omhaal helpt Steaua

25 oktober 2012, 23:27   Bijgewerkt: 26 oktober 2012, 00:06

Guus Hiddink heeft met Anzhi Makhachkala de uitwedstrijd tegen Liverpool in de Europa League niet kunnen winnen. De Achterhoeker zag zijn team donderdag met 1-0 verliezen op Anfield.

Anzhi, met Mbark Boussoufa in de basis, maakte in Engeland een povere indruk en mocht blij zijn dat de score niet hoger uitviel. Stewart Downing maakte na 53 minuten het verschil met een prachtig afstandsschot.

Bas Nijhuis

Bas Nijhuis

Young Boys sloot het andere duel in deze groep (A) verrassend als winnaar af. De Zwitsers versloegen Udinese in eigen huis met 3-1, door drie goals van Raul Marcelo Bobadilla. Liverpool leidt nu met zes punten uit drie wedstrijden. Anzhi en Udinese delen met vier punten plek twee, Young Boys heeft drie punten.

Met Tim Krul op de bank en Vurnon Anita voor rust in de ploeg klopte Newcastle United op het eigen St. James’ Park Club Brugge met 1-0. Sammy Ameobi stuurde Gabriel Obertan vlak na rust weg met een heerlijke actie en hij zag zijn ploeggenoot succesvol afdrukken. Bij de Belgen was Ryan Donk absent. Eveneens in poule D hielden Maritimo Funchal en Girondins Bordeaux elkaar in Portugal in balans (1-1). Newcastle leidt nu met zeven punten, gevolgd door Bordeaux met vier punten. Brugge heeft drie punten en moet dus in de achtervolging.

In groep E kwamen VfB Stuttgart en FC Kopenhagen in Duitsland niet tot scoren. Dat lukte Steaua Boekarest in de thuiswedstrijd tegen Molde FK wel (2-0). Vlad Chiriches opende na een half uur met een fraaie omhaal de score voor de Roemenen. Raul Andrei Rusescu gooide het treffen twee minuten later op slot. Cristian Tanase kon de zwakke Noren na een uur nog meer pijn doen, maar hij miste een penalty. Steaua gaat met zeven punten comfortabel aan de leiding. Kopenhagen (vier punten), Molde (drie) en Stuttgart (twee) lijken om de tweede plaats te moeten gaan vechten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen