Witsel niet bang voor fluitconcerten in Brussel

Ger
6 november 2012, 09:54   Bijgewerkt: 6 november 2012, 10:02

Axel Witsel gaat dinsdagavond met Zenit Sint Petersburg in de Champions League op bezoek bij Anderlecht. De Belgische international is allerminst populair in Brussel, maar voor fluitconcerten heeft hij geen angst.

"Het wordt voor beide teams een heel belangrijke wedstrijd. Voor Anderlecht is het de laatste kans, maar wij moeten ook winnen, want we moeten absoluut de volgende ronde halen", zei Witsel op de persconferentie in aanloop naar het duel. De middenvelder is niet bang dat hij door de supporters van de thuisploeg zal worden uitgefloten. "Nee, ik denk niet dat ik dat ooit al heb meegemaakt. Maar als ik speel, hoor ik toch niet wat het publiek roept."

Drie jaar geleden haalde Witsel zich in dienst van Standard Luik de woede van Anderlecht op de hals door Marcin Wasilewski een dubbele open beenbreuk te bezorgen. De verdediger van de Brusselse club moest bijna een jaar revalideren voor hij weer speelklaar was. In de eerste confrontatie tussen Zenit en Anderlecht (1-0) aanvaarde Wasilewksi vorige maand de hand van Witsel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen