Opnieuw basisplaats John, Van Persie krijgt rust

7 november 2012, 20:05

Ola John lijkt uitgegroeid tot een vaste waarde bij Benfica. De aanvaller, afgelopen zomer overgenomen van FC Twente, moest lang wachten op zijn debuut bij de Portugezen, maar kan de laatste weken steeds vaker rekenen op een basisplaats. Woensdag start hij in het Champions League-duel met Spartak Moskou.

Twee weken geleden maakte John tegen de Russen als invaller al zijn Champions League-debuut voor Benfica. Bij Spartak zit Demy de Zeeuw op de bank.

Bij Manchester United wordt Robin van Persie gespaard tegen Sporting Braga. De Nederlandse aanvaller zit wel op de bank in Portugal en kan in geval van nood toch worden ingezet. Alexander Büttner ontbreekt bij The Red Devils.

Arjen Robben verschijnt met Bayern München aan de aftrap tegen OSC Lille. Hetzelfde geldt voor Joshua John bij FC Nordsjaelland. De FC Twente-huurling gaat met de regerend kampioen van Denemarken op visite bij Juventus. Nordin Amrabat moet bij Galatasaray genoegen nemen met een plek op de bank in het uitduel met CFR Cluj 1907. Bij de Roemenen zit Dominique Kivuvu niet bij de selectie.

Celtic- FC Barcelona is in handen van de Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen