Frankrijk verslaat Italië, Luis Suarez belangrijk

14 november 2012, 22:49   Bijgewerkt: 15 november 2012, 00:13

Frankrijk heeft vertrouwen getankt. Les Blues boekten woensdag een oefenzege bij Italia. Beide landen toonden zich in Parma erg aan elkaar gewaagd, maar de Fransen waren effectiever: 1-2.

Via Mario Balotelli was Italië al in de tiende minuut dichtbij de 1-0. De spits van Manchester City raakte de lat. Stephan El Shaarawy bracht de Italianen in de 35ste minuut alsnog aan de leiding. Lang duurde het feestje echter niet. Matthieu Valbuena maakte twee minuten later op fraaie wijze gelijk.

De speler van Olympique Marseille legde op de achterlijn twee Italianen in de luren, kapte naar binnen en schoot vanuit een lastige hoek hard raak. Bafétimbi Gomis tekende in de 67ste minuut voor de beslissende 1-2. De spits van Olympique Lyon stond helemaal vrij bij de tweede paal en tikte binnen. In de slotfase was Italië dichtbij de 2-2, maar Emanuele Giaccherini trof evenals Balotelli in het begin de lat.

Bij Polen- Uruguay was Luis Suarez de grote man. Nadat de Zuid-Amerikanen door een Pools eigen doelpunt op 0-1 waren gekomen, bediende de ex-Ajacied Edinson Cavani bij de 0-2 en tekende hij na een uur zelf voor de 1-3. Tussendoor was Polen, met PSV’er Przemyslaw Tyton op doel, via Ludovic Obraniak op 1-2 gekomen.

Griekenland versloeg Ierland met 0-1. Jose Holebas maakte het enige doelpunt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen