Avontuur in Australië lonkt voor Beckham

16 november 2012, 08:36

De Australische competitie krijgt er mogelijk een grote naam bij. De Australische voetbalbond gaat er alles aan doen om David Beckham tijdelijk Down Under te krijgen. Ze hopen Beckham te strikken voor een periode van tien competitieduels.

Beckham speelt bij Los Angeles Galaxy, maar de Amerikaanse competitie nadert zijn einde en ligt daarna enkele maanden stil. In die periode zou Beckham dus naar Australië kunnen gaan, zoals hij in het verleden al eens een kort avontuur bij AC Milan aan ging. "Het feit dat we David Beckham benaderd hebben, geeft weer aan hoe de status van de Australische competitie gegroeid is", meldt de Australische bond.

"Beckham is een absolute wereldster en zou een enorme aanwinst zijn voor de A-League", vervolgt de bond, die benadrukt dat de komst van de Brit (37) nog zeker niet beklonken is. "Onze gesprekken bevinden zich pas in een eerste stadium."

Bij welk team Beckham zou moeten gaan spelen is nog niet duidelijk. Zeker lijkt wel dat de Australische voetbalbond zal moeten bijdragen aan het salaris van de Brit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen