Dnjepr-coach Ramos: "PSV licht favoriet"

21 november 2012, 19:49

PSV mist donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk met Kevin Strootman, Luciano Narsingh, Jetro Willems, Mark van Bommel en Ola Toivonen een aantal vaste basisspelers. Juande Ramos, de coach van de Oekraïense tegenstander, blijft desondanks op zijn hoede voor de Brabanders.

"Ook zonder die spelers heeft PSV nog steeds een sterk elftal", zegt Ramos op PSV.nl. Dnjepr kan zich plaatsen voor de tweede ronde, maar de Spanjaard wil niet op de zaken vooruit lopen. "We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. We willen onze plek in de volgende ronde graag veilig stellen. Vooraf waren Napoli en PSV de favorieten in de poule, maar zie hoe het er nu voor staat. Maar we zijn er nog niet."

Dnjepr staat na vier speeldagen bovenaan in de poule, met negen punten. Napoli volgt met zes punten, AIK en PSV hebben er vier. Ramos: "Het wordt zeker geen makkelijke wedstrijd. PSV heeft het thuisvoordeel en is denk ik licht favoriet. We hebben veel respect voor PSV. Ze zijn ook niet voor niets koploper in de Eredivisie.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen