Aissati scoort opnieuw, Galatasaray mazzelt

24 november 2012, 20:03   Bijgewerkt: 25 november 2012, 01:43

Ismail Aissati ontpopt zich tot één van de sterkhouders van Antalyaspor. Met zijn derde doelpunt van het seizoen bezorgde de ex-Ajacied zijn team zaterdag een punt in de uitwedstrijd tegen Bursaspor (1-1). Aissati maakte na een uur gelijk. Ferhat Kiraz had Bursaspor in de twintigste minuut op 1-0 gezet.

Antalyaspor moet door het gelijkspel afstand doen van de koppositie in de Super Lig. Die is nu in handen van Galatasaray. De landskampioen won door een doelpunt van Yekta Kurtulus, vlak na rust, met 0-1 bij Elazigspor.

In de slotfase had het nog mis kunnen gaan voor Galatasaray. Doelman Muslera ontving vanwege een overtreding op Serdar Gurler rood en veroorzaakte bovendien een strafschop. Göksu Türkdogan verzuimde Elazigspor echter op gelijke hoogte te schieten. Omdat Galatasaray al drie keer had gewisseld, verdedigde Felipe Melo het doel. Dat deed hij met verve; hij stopte de penalty. Bij Galatasaray had Nordin Amrabat een basisplaats, bij de thuisclub bleef Marvin Zeegelaar op de bank.

Galatasaray gaat nu met 25 punten uit dertien wedstrijden aan kop in de Turkse competitie. Antalyaspor volgt met 23 punten op de tweede positie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen