Campbell schiet Betis alsnog naar overwinning

Ger
2 december 2012, 21:28

Real Betis Sevilla heeft de volle winst gepakt in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Deportivo la Coruña: 2-3. Door de nipte overwinning voert de ploeg van trainer Pepe Mel de Spaanse subtop aan met 25 punten.

Betis leek tien minuten na de pauze op rozen te zitten toen Rubén Castro voor de 0-2 zorgde. De aanvaller had in de eerste helft al de openingsgoal voor zijn rekening genomen. Met twee treffers binnen vijf minuten bracht Riki de thuisploeg echter langszij. In de slotfase kroonde Joel Campbell zich tot matchwinner.

Celta de Vigo en Levante UD verdeelden de punten: 1-1. De formatie uit Valencia, in de groepsfase van de Europa League nog tegenstander van FC Twente, is de nummer zeven van Spanje. Celta staat in de middenmoot.