McClaren wil 'marker' zetten in 'big game' bij PSV

7 december 2012, 15:56

FC Twente-coach Steve McClaren gooit er in zijn voorbeschouwing op de wedstrijd tegen PSV weer een paar fraaie oneliners uit. De Engelse coach benadrukt dat concentratie, focus en houding perfect moeten zijn om een goed resultaat te behalen.

"Het is een big game", zegt McClaren op de website van FC Twente. "Een wedstrijd tussen twee topteams waarin concentratie, focus en houding altijd perfect moeten zijn wil je resultaat halen. PSV heeft dit seizoen al vijftig doelpunten gemaakt en dat geeft aan dat ze perfecte goalscorers in huis hebben. Verdedigend moet het daarom goed staan bij ons. We hebben dit seizoen laten zien dat we dat kunnen in topwedstrijden, maar ten opzichte van de wedstrijden in Arnhem en Amsterdam moeten we in balbezit meer brengen. Daarnaast moet je in topduels de kansen die je krijgt benutten."

Beslissend voor de titelstrijd zal de wedstrijd niet worden, denkt McClaren. Maar winnen is wel belangrijk. "Zondag kunnen we tegen PSV een goede marker zetten. Het zal geen wedstrijd worden waarin je het seizoen wint of verliest, maar we kunnen als team een belangrijke stap zetten. We zijn koploper in de Eredivisie, het geloof in de kleedkamer is er, maar we moeten nog groeien in het seizoen", stelt de Brit.

Vorig seizoen behaalde FC Twente, ook met McClaren op de bank een sensationele 2-6 overwinning in Eindhoven. "We speelden daar de perfecte eerste helft en waren we zeer effectief. Uit vier kansen scoorden we ook vier keer, maar we weten dat het in de tweede helft, toen we met tien man kwamen te staan, alle kanten op kon gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen