Munsterman: "We gaan Steve echt niet ontslaan"

11 december 2012, 08:16   Bijgewerkt: 11 december 2012, 08:23

FC Twente speelt de laatste weken moeizaam, ligt uit de beker en Europa League en verloor dit weekend zijn koppositie in de Eredivisie aan PSV. De positie van coach Steve McClaren, een jaar geleden aangesteld als opvolger van Co Adriaanse, lijkt wat te wankelen. Voorzitter Joop Munsterman wil daar echter niets van weten.

In De Telegraaf benadrukt Munsterman dat McClaren zijn werk in Enschede gewoon mag afmaken. "Steve is onze headcoach, onze topmanager op voetbalgebied en dat gaat echt niet veranderen. Die gaan we echt niet ontslaan. Dat heeft ook helemaal geen zin. Dan stuur je iemand weg en komt er een ander, maar dat gaat echt niet helpen. Het contract van McClaren loopt nog anderhalf jaar door en we zijn van zins hem dat uit te laten dienen, zoals we dat altijd hebben gedaan. Behalve in het geval van Adriaanse, maar toen was er sprake van verstoorde arbeidsverhoudingen."

"Er is echt geen twijfel over McClaren", zegt de preses, die de situatie positief inziet. "Ik ben zeer tevreden over de trainer, want we staan gewoon tweede in de Eredivisie."

FC Twente begon dit seizoen met zes competitiezeges op rij, maar de laatste tijd zit er zand in de motor. Uit de laatste vijf wedstrijden pakte de ploeg slechts vijf punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen