Gent-coach Peeters: "Angst in hoofd van spelers"

11 december 2012, 10:17

Met een voorlopige elfde plaats maakt AA Gent een zeer mager seizoen door. De Belgische ploeg nam in oktober afscheid van coach Trond Sollied en stelde Bob Peeters aan als zijn opvolger, maar tot goede resultaten heeft die maatregel niet geleid. Sterker nog, met Peeters op de bank wist AA Gent nog niet één duel te winnen.

De slechte resultaten leiden tot protestacties van fans en die missen zijn uitwerking niet, stelt Peeters bij Sporza. "Het is niet makkelijk om met deze situatie om te gaan. In twintig jaar profvoetbal heb ik al wat gezien, maar deze heisa is indrukwekkend. Het hakt in op de spelers. De angst spookt door hun hoofden. Ze durven op het veld de bal niet eens meer te vragen. Misschien beseffen onze supporters dat niet altijd."

De coach wil, in een poging het tij te keren, in de winterstop grondig het mes in zijn selectie zetten. "Een ideale selectie bestaat uit 23 of 24 spelers. Wij hebben een groep van meer dan dertig jongens. Dat is slecht voor de groep en voor de spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen