'Trainingskamp Twente vooral voor fitness'

6 januari 2013, 20:51

FC Twente hoopt dit seizoen lang mee te kunnen doen om de titel in de Eredivisie. De ploeg uit Enschede gaat samen met PSV aan kop en bereidt zich op dit moment voor op de tweede seizoenshelft op het zonnige Gran Canaria. Trainer Steve McClaren is tevreden met wat hij daar ziet.

"Een eerste dag in zo'n trainingsweek is belangrijk om er weer in te komen", aldus McClaren op de officiële website van zijn werkgever. "We hebben zaterdag een reisdag gehad en vandaag niet heel lang, maar wel intensief en scherp getraind. De spelers staan er goed op, iedereen is in goede conditie teruggekeerd. We hebben vandaag goed kunnen toewerken naar de oefenwedstrijd van maandag. Een wedstrijd waar we naar uitkijken."

Morgen wacht al de eerste oefenwedstrijd, tegen het Finse HJK Helsinki. "We willen spelers zo veel mogelijk speelminuten geven. Om de fitness verder op te bouwen en hen weer terug in het ritme te brengen. We werken toe naar de eerste competitiewedstrijd, 19 januari thuis tegen RKC Waalwijk. Daar staan de trainingen in het teken van. Ons hoofddoel is dat we klaar zijn voor de tweede seizoenshelft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen