McClaren: "Sfeer in Kuip altijd indrukwekkend"

25 januari 2013, 16:25

Trainer Steve McClaren van FC Twente is benieuwd hoe zijn elftal het er zondag vanaf brengt in de Kuip. Voor de winterstop stelde FC Twente teleur in de uitwedstrijden tegen titelrivalen PSV en Ajax en de Brit hoopt dat zijn team hiervan geleerd heeft.

"We weten dat het beter moet in grote uitwedstrijden en dit is er een van. Voor de spelers is dit een kans om het te laten zien, ik weet dat het geloof er is en dat moeten we tonen. We hebben veel te winnen in De Kuip", zegt hij op de site van zijn club.

McClaren heeft zin in de topwedstrijd tegen de Rotterdammers. "Ik denk dat iedereen uitkijkt naar de wedstrijd van zondag. Wij in ieder geval wel. Wedstrijden tegen Feyenoord zijn niet alleen moeilijk, maar ook heel speciaal. Zeker in De Kuip. Feyenoord heeft een geweldig stadion en de sfeer is eigenlijk altijd indrukwekkend. De echte traditionele voetbalsfeer. Wanneer je in De Kuip speelt speel je niet alleen tegen Feyenoord, maar ook tegen het publiek. Bij onze thuiswedstrijd tegen Feyenoord was ons publiek de twaalfde man, dat zullen zij nu ook willen realiseren."

Andreas Bjelland en Denny Landzaat missen het duel. Het duo is niet fit genoeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen