Zeges Getafe en Osasuna in Spanje

2 februari 2013, 20:30

Getafe heeft zaterdag het competitieduel met hekkensluiter Deportivo La Coruna in winst weten om te zetten. De ploeg uit de voorstad van Madrid speelde een groot gedeelte van het duel met een man minder, maar wist desondanks stand te houden.

Getafe-doelman Moya kreeg al na tien minuten spelen de rode kaart voorgehouden toen hij Deportivo-aanvaller Riki onderuit haalde. De daaropvolgende strafschop werd benut door de Portugees Pizzi. In het vervolg kwam Getafe langszij door een strafschop, die benut werd door Diego Castro. Na een rode kaart voor Deportivo-speler Abel Aguilar wist Getafe zelfs de overwinning binnen te slepen via doelpunten van invaller Alvaro Vazquez en Adrian Colunga.

Eerder op de dag won ook laagvlieger Osasuna haar thuiswedstrijd in de Primera Division. Dankzij een doelpunt van Emiliano Armenteros in de 55e minuut won de ploeg uit Pamplona het duel met Celta de Vigo. Het betekende pas de vijfde overwinning van het seizoen voor de thuisploeg.

Door de zege stijgt Osasuna naar de zestiende plek van de Spaanse competitie, met 21 punten uit 22 wedstrijden. Celta heeft één punt minder. Getafe is na haar overwinning zaterdag elfde, tegenstander Deportivo blijft laatste.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen