Wisselende resultaten Oranje-opponenten

6 februari 2013, 22:47   Bijgewerkt: 6 februari 2013, 23:00

Verschillende tegenstanders van het Nederlands elftal in de WK-kwalificatiereeks kwamen woensdag in actie. Roemenië was de enige opponent die haar wedstrijd wist te winnen, Hongarije speelde gelijk, terwijl er nederlagen waren voor Estland en Turkije.

Roemenië - Australië (3-2)

Roemenië boekte een prima oefenzege op Australië. In het Spaanse Málaga was de tegenstander van Oranje in de kwalificatie voor het WK met 3-2 te sterk. Christian Tanase, Bogdan Stancu en Gabriel Torje scoorden voor de Roemenen. Voor Australië, met Michael Zullo van FC Utrecht en oud-AZ'er Brett Holman in de ploeg, maakten Luke Wilkshire uit een strafschop en Robert Cornthwaite de goals.

Schotland - Estland (0-1)

Estland, ook al een tegenstander van Oranje voor plaatsing voor het WK, ging wel onderuit. Schotland bleek in Aberdeen net wat sterker: 1-0. Charles Mulgrew was de matchwinner.

Hongarije - Wit-Rusland (1-1)

Hongarije heeft aan het oefenduel met Wit-Rusland een gelijkspel overgehouden. Het werd in het Turkse Belek 1-1. Imre Szabics opende voor rust de score voor de Hongaren, die in de kwalificatie voor de wereldtitelstrijd ingedeeld zijn bij Nederland. In het tweede deel maakte Alexandre Volodko gelijk. De Hongaren speelden met onder meer oud-PSV'er Balazs Dzsudzsak en oud-Roda JC-verdediger Tamas Kadar.

Turkije - Tsjechië (0-2)

Turkije, ook een van de tegenstanders van Oranje in de kwalificatiereeks voor het WK voetbal in 2014, heeft woensdag verloren van Tsjechië. Het oefenduel in het Turkse Manisa eindigde in 0-2. De doelpunten werden al in het eerste halfuur gemaakt door Ladislav Krejci en David Lafata.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen