El Ahmadi: "Villa gaat stijgen op ranglijst"

13 februari 2013, 22:08

Karim El Ahmadi is ervan overtuigd dat Aston Villa zich dit seizoen zal handhaven in de Premier League. De 28-jarige Marokkaan keerde deze week terug na de voor hem weinig succesvol verlopen Afrika Cup. De voormalig FC Twente- en Feyenoord-middenvelder hoopt de knop om te zetten en meteen van belang te zijn voor zijn club.

"Het was lastig om er niet bij te zijn in de periode dat er voor Villa enkele lastige duels op het programma stonden", aldus El Ahmadi op de officiële website van Aston Villa. "Maar als je land je oproept, kun je nu eenmaal geen nee zeggen. Ik was fit en klaar om voor Marokko in actie te komen."

"Nu moet de knop om en focus ik me weer op de competitie. Ik ben ervan overtuigd dat we nog kunnen stijgen op de ranglijst omdat we over voldoende kwaliteiten beschikken. We moeten alleen nog meer wedstrijden zien te winnen."

El Ahmadi laat verder weten inmiddels gewend te zijn aan het Engelse voetbal. "De snelheid van het voetbal ligt in de Premier League stukken hoger. De competitie draait ook veel meer om fysiek dan ik gewend ben, maar daar begin ik al aan te wennen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen