Winst voor John, Napoli hard onderuit

14 februari 2013, 21:17   Bijgewerkt: 14 februari 2013, 22:57

De tussenronde in de Europa League heeft donderdag enkele verrassende resultaten opgeleverd. Napoli leed op eigen veld een pijnlijke nederlaag tegen het Tsjechische Viktoria Plzen, terwijl het Benfica van Ola John een knappe uitzege boekt in het duel met Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen - Benfica (0-1)

Benfica heeft donderdagavond in de Europa League met 1-0 gewonnen bij Leverkusen. Het doelpunt in Duitsland kwam op naam van Oscar Cardozo. Ola John speelde de gehele wedstrijd in de Portugese ploeg, die volgende week voor eigen publiek een plaats bij de laatste zestien kan veiligstellen.

Napoli - Viktoria Plzen (0-3)

Onder leiding van de Nederlandse arbiter Pol van Boekel verloor Napoli op eigen veld dik van Viktoria Plzen: 0-3. De Tsjechische treffers werden gemaakt door Vladimír Darida, Frantisek Rajtoral en invaller Stanislav Tecl.

Levante - Olympiakos Piraeus (3-0)

Levante versloeg voor eigen publiek Olympiakos Piraeus met 3-0. De Spanjaarden kwamen al in de tiende minuut op voorsprong via Pedro Rios. Na een rode kaart voor Olympiakos-middenvelder Djamel Abdoun liep de thuisploeg verder uit door doelpunten van uitblinker José Barkero en Obafemi Martins.

Dinamo Kiev - Girondins de Bordeaux (1-1)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen