Munsterman: "Ontslag McClaren geen optie"

Ger
18 februari 2013, 17:52   Bijgewerkt: 18 februari 2013, 19:36

Voorzitter Joop Munsterman van FC Twente heeft maandagmiddag tijdens een informele persbijeenkomst laten weten dat een snel vertrek van Steve McClaren niet aan de orde is. De positie van de Britse oefenmeester is door een reeks tegenvallende prestaties onder druk komen te staan.

FC Twente wist dit jaar in de competitie nog niet winnen. Afgelopen zaterdag bleef de Enschedese club voor eigen publiek zelfs tegen hekkensluiter Willen II op een gelijkspel steken (1-1). Volgens Munsterman is het ontslaan van McClaren desondanks geen optie. "Dat heb ik nooit overwogen. We praten met elkaar om er samen uit te komen", aldus de preses, die stelde dat de huidige gang van zaken niets met financiële aspecten heeft te maken.

Uit de laatste vijf competitieduels behaalden de Tukkers slechts vier punten. FC Twente staat in de Eredivisie nog wel op de derde plaats. McClaren keerde in januari 2012 terug in de Grolsch Veste, als opvolger van de ontslagen Co Adriaanse. In zijn eerste termijn als hoofdcoach van FC Twente leidde hij de club naar de eerste landstitel in het betaalde voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen