Sander Fischer verkiest Excelsior boven Bury FC

21 februari 2013, 14:20

Niet het Engelse Bury FC, maar Excelsior is de nieuwe club van Sander Fischer. De 24-jarige verdediger speelt de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Rotterdamse club, meldt hij op de website van de Kralingers. Fischer is afkomstig van AGOVV en zat zonder club sinds de Apeldoornse club in januari failliet ging.

De mededeling dat Fischer aan de slag gaat bij Excelsior komt enigszins verrassend, want vorige week vertrok de verdediger nog voor een proefperiode naar het Engelse Bury. Daar kwam hij echter voor een lastige keuze te staan. "Ik mocht daar een competitiewedstrijd meedoen met het tweede. Het enige probleem was dat als het niets zou worden, ik dan voor twee clubs officiële wedstrijden zou hebben gespeeld en dan mag je daarna niet meer voor een andere club uitkomen. Dat risico wilde ik niet nemen en voor een oefenduel was helaas geen plaats in hun agenda."

En dus koos Fischer maar eieren voor zijn geld en tekende hij bij Excelsior. "Er waren meer clubs die interesse toonden, maar allemaal op amateurbasis. Concrete aanbiedingen voor een profcontract heb ik niet gehad. Ik heb nu voor Excelsior gekozen, omdat dit dichtbij is voor mij en omdat ik gewoon wil spelen."

Fischer hoopt vrijdag, tegen FC Dordrecht, al te debuteren voor Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen