Wenger dacht 'geen seconde' aan vertrek

22 februari 2013, 11:41   Bijgewerkt: 22 februari 2013, 11:59

Arsene Wenger is niet van plan om op te stappen als manager van Arsenal. Door de nederlagen van deze week tegen Blackburn Rovers (FA Cup) en Bayern München (Champions League) lijkt de ploeg ook dit seizoen weer naast alle prijzen te grijpen, maar dat is voor de Fransman geen aanleiding om zijn ontslag in te dienen.

Toen Wenger vrijdag door journalisten gevraagd werd of hij overwogen heeft de handdoek in de ring te werpen, was zijn antwoord helder. "Nee, geen seconde." Hij pleit voor rust. "We moeten als team sterk zijn en ons niet uit balans laten brengen door mensen die hun mening baseren op één wedstrijd", aldus de Fransman,

Wat op de langere termijn gaat gebeuren, weet Wenger echter niet. "Ik heb een contract tot 2014, op dit moment zijn we bezig met een plan voor korte termijn. Ik ben hier al lang en moet bepalen wat ik wil. Maar dat zal niet voor 2014 gebeuren."

Wenger zit sinds 1996 op de bank bij Arsenal. Hij boekte in zijn eerste jaren veel succes, maar de Londense club wacht nu al sinds medio 2005 op een prijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen