Napoli loopt averij op, Lazio loopt in

Jw
25 februari 2013, 21:58   Bijgewerkt: 25 februari 2013, 23:20

Napoli heeft maandagavond slechte zaken gedaan in de strijd om de Italiaanse landstitel. De titelkandidaat uit Napels liet op bezoek bij Udinese twee dure punten liggen. Het werd een doelpuntloos gelijkspel.

Dat Napoli niet tot winst kwam, kon vooral Edinson Cavani zich aanrekenen. De sterspeler uit Uruguay, topscorer van Italië met achttien treffers, miste de meeste kansen. Eén keer kwam hij te laat bij een voorzet van Mesto en een kwartier voor tijd miste de clubtopscorer van dichtbij.

Napoli was de betere ploeg, maar kwam niet tot scoren ondanks een aanvallend ingestelde ploeg met Hamsik, Insigne en Cavani voorin. Daardoor is de achterstand op koploper Juventus opgelopen tot zes punten. Vrijdag speelt Napoli thuis de topper tegen Juventus.

Lazio klom dankzij een thuiszege tegen degradatiekandidaat Pescara (2-0) naar de derde plaats, op vijf punten van Napoli. Voor de Romeinse ploeg kwamen de Roemeen Stefan Radu en de Bosniër Senad Lulic in de eerste helft tot scoren. Het was de eerste overwinning voor Lazio in zes competitieduels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen