Du Chatinier wacht af: "Onduidelijk of Hiddink blijft"

11 maart 2013, 12:11

Ton du Chatinier weet nog altijd niet of hij ook volgend seizoen werkzaam is bij Anzhi Makhachkala. De Utrechter heeft het uitstekend naar zijn zin bij de ploeg uit Dagestan en wil graag blijven, maar is afhankelijk van hoofdcoach Guus Hiddink.

"Het ligt aan Guus", zegt Du Chatinier (55) tegen FCUpdate.nl op de vraag of hij ook volgend seizoen bij Anzhi werkt. "Wij als assistenten zitten wat dat betreft aan hem vast. Ik weet dat de club Guus een nieuwe aanbieding heeft gedaan, maar het is nog onduidelijk of hij blijft. Hij heeft er nog wel plezier in, dat merk je aan alles. Zeljko Petrovic en ik doen de groepstrainingen, maar hij doet met alles nog volop mee."

Zelf kan Du Chatinier, die sinds februari 2012 bij Anzhi werkt, voorlopig niets anders doen dan afwachten. "Normaal gesproken hoop je rond deze tijd in het seizoen duidelijkheid te hebben, nu is het nog even afwachten. Maar in de voetballerij kan het snel gaan, je weet nooit wat er gebeurt. Ook in Nederland. Ik las dat Robert Maaskant onder druk staat bij FC Groningen. Daar komt dus misschien ook een plekje vrij."

Een uitgebreid interview met Du Chatinier, waarin hij vertelt over de ontwikkeling van Anzhi en zijn ervaringen in Rusland, is later deze week te lezen op FCUpdate.nl.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen