Wolfsburg en Düsseldorf spelen gelijk

15 maart 2013, 22:25   Bijgewerkt: 15 maart 2013, 23:41

VfL Wolfsburg en Fortuna Düsseldorf hebben vrijdag gelijkgespeeld in de Duitse Bundesliga. De wedstrijd in de Volkswagen Arena in Wolfsburg eindigde in 1-1.

Voor rust kreeg Wolfsburg de betere kansen, zo raakte Ricardo Rodriguez met een afstandsschot de paal. Het was echter Düsseldorf dat met een 0-1 voorsprong ging rusten. Uit één van de spaarzame aanvallen van de bezoekers tekende Mathis Bolly in de 37ste minuut voor de openingstreffer.

In het tweede bedrijf kwam Wolfsburg via Ivica Olic verdiend langszij, maar ontsnapte het aan een nieuwe achterstand. Robert Tesche trof aan de andere kant de lat. Bij Wolfsburg viel Bas Dost na rust in, maar hij kon puntenverlies niet voorkomen. Wolfsburg en Düsseldorf staan twaalfde en dertiende in de Duitse competitie.