Sneijder helpt 'Gala' voorbij Biseswar, ook Kuyt wint

17 maart 2013, 20:59

Wesley Sneijder heeft Galatasaray zondag aan een zege geholpen in de Turkse competitie. De Oranje-international opende de score in het uitduel met Kayserispor. Het werd uiteindelijk 1-3 voor Cimbom.

Sneijder tekende al in de derde minuut voor zijn tweede goal voor Galatasaray. De Nederlander deed dat op aangeven van Selçuk Inan. Topscorer Burak Yilmaz voerde nog voor rust de score op tot 0-3. Didier Drogba en Felipe Melo verrichten het voorbereidende werk. Kayserispor speelde door een rode kaart van Bobo bijna een uur met tien man, maar kwam in blessuretijd nog wel terug tot 1-3. Daar was invaller Diego Biseswar voor verantwoordelijk.

Overigens werd Sneijder na een uur naar de kant gehaald bij Galatasaray. De spelmaker werd afgelost door oud-PSV'er Nordin Amrabat.

Koploper Galatasaray heeft nu vier punten voorsprong op achtervolger Fenerbahçe. Die ploeg won zondagavond met 1-2 van Antalyaspor. Dirk Kuyt had een basisplaats bij Fenerbahçe en stond met een assist aan de basis van de 0-1 van Salih Ucan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen