De Guzman denkt aan WK en wil in Wales blijven

6 april 2013, 14:27

Jonathan de Guzman hoopt ook volgend jaar uit te komen voor Swansea City. De 25-jarige middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Vilarreal, maar hoopt vurig dat de club uit Wales hem definitief weet te binden. Vooral met het oog op het WK in 2014 in Brazilië.

"Het is de droom van elke speler om op een WK voor je land uit te komen", aldus De Guzman tegen SkySports. "Nu ik in de laatste wedstrijden van het Nederlands elftal een basisplaats had, heb ik de kans om mijn droom waar te maken. Dan moet ik dat ook doen."

"Het is tot nu toe een geweldig seizoen voor mij. We wonnen de League Cup en doen het uitstekend in de Premier League. Daarnaast heb ik mijn debuut mogen maken voor het Nederlands elftal. Daarom zou het goed voor me zijn om hier te blijven."

Of het uiteindelijk tot een transfer komt, weet De Guzman nog niet. "Ik heb geen idee waarover de clubs al hebben gesproken. Dus ik moet vooral afwachten, maar ik heb duidelijk gemaakt dat ik het liefst hier wil blijven." Ook trainer Michael Laudrup gaf onlangs aan De Guzman het liefst in Wales te willen houden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen