Ruiter en Van der Gun twijfelgevallen bij Utrecht

12 april 2013, 12:46

Het is nog onduidelijk of doelman Robbin Ruiter en aanvaller Cedric van der Gun zondag mee kunnen doen in de competitiewedstrijd van FC Utrecht tegen AZ. Beide spelers zijn niet fit. Ruiter viel vorig weekend geblesseerd uit in het duel met ADO.

Hoewel coach Jan Wouters nog niet kan zeggen of Ruiter en Van der Gun meedoen, benadrukt hij dat hij geen enkel risico zal nemen. "Wij zitten nu in een fase waarin we geen risico’s hoeven en willen nemen", zegt hij op de clubsite. "Als we nu twijfels hebben over de fitheid van spelers met kleine blessures, dan nemen we geen risico. We zijn zeker van de play-offs, dus voor die finales willen we iedereen fit houden."

Wouters sluit niet uit dat hij verder wat gaat schuiven in zijn team. "Ook met het oog op volgend seizoen willen we spelers een kans geven, waarvan we verwachten dat zij volgend seizoen kunnen gaan spelen. We hebben afgelopen seizoen al gezien hoe belangrijk het is als jonge spelers nu al speelminuten krijgen. Het uitgangspunt blijft altijd dat we altijd voor de winst spelen en de punten blijven pakken", stelt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen