Reserve Sneijder ziet 'Gala' winnen dankzij Drogba

19 april 2013, 20:54

Met Wesley Sneijder de hele wedstrijd op de bank heeft Galatasaray vrijdag drie punten gepakt in de Turkse Super Lig. In de eigen Türk Telekom Arena was de lijstaanvoerder met 3-1 te sterk voor middenmoter Elazigspor. Didier Drogba was met twee doelpunten het goudhaantje bij Cimbom.

Vanwege een spierblessure, opgelopen op de training, begon Sneijder op de bank. De geschorste coach Fatih Terim wilde geen enkel risico nemen met de spelmaker, die de laatste weken steeds beter in vorm kwam. Omdat de eindstand al binnen 26 minuten was bepaald, hoefde Sneijder ook niet in te vallen.

Burak Yilmaz zorgde al in de tweede minuut voor de 1-0. De topschutter scoorde in de rebound, na een gekeerd afstandsschot van Felipe Melo. Drogba tekende daarna voor het tweede en derde doelpunt van Galatasaray. Tussendoor had Serdar Gürler wat teruggedaan namens Elazigspor, waar Roland Alberg mocht invallen en Marvin Zeegelaar absent was. Bij Galatasaray viel Nordin Amrabat in de slotfase in.

Galatasaray heeft nu zeven punten voorsprong op nummer twee Fenerbahçe. De equipe van Dirk Kuyt gaat zondag nog wel op bezoek bij subtopper Gençlerbirligi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen