Dortmund-voorzitter sloot zichzelf op in toilet

1 mei 2013, 00:04

De spanning werd Hans-Joachim Watzke in de slotfase van de wedstrijd tegen Real Madrid even te veel. Nadat de thuisploeg met nog enkele minuten te spelen op 2-0 gekomen was, haastte de voorzitter van Borussia Dortmund zich naar de wc.

Borussia Dortmund had de heenwedstrijd met 4-1 gewonnen en omdat het in Madrid lang 0-0 bleef, leek er geen vuiltje aan de lucht. Toen Real in de 83ste minuut echter 1-0 maakte en vijf minuten later ook 2-0, wankelde Dortmund echter nadrukkelijk. Het werd Watzke toen allemaal even te veel, geeft hij toe op de website van de UEFA.

"Voor de eerste keer in mijn leven kon ik het niet meer aanzien", zegt hij. "Ik moest stoppen met kijken, mijn hart kon het niet meer aan. Ik heb mezelf opgesloten op de toilet en mijn oren dicht gehouden. Ik hoorde het stadion niet nog een keer ontploffen, dus ben even later maar weer terug naar mijn plek gegaan. Op dat moment was er nog één minuut te spelen. We hebben blijkbaar een patent op bizarre ontknopingen."

In de vorige ronde, tegen Malaga, wist Dortmund door twee treffers in blessuretijd uitschakeling te voorkomen. Het winnende doelpunt viel toen in de 95ste minuut.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen