Contractverlenging Van der Gun bij FC Utrecht rond

2 mei 2013, 12:32   Bijgewerkt: 2 mei 2013, 12:47

Cedric van der Gun blijft definitief bij FC Utrecht. De club uit de Domstad bevestigt dat het met de 33-jarige aanvaller overeenstemming bereikt heeft over een nieuw contract. Van der Gun tekent voor één jaar bij, tot de zomer van 2014.

Edwin de Kruijff, de hoofd spelerszaken van FC Utrecht, is blij dat zijn club er uit gekomen is met Van der Gun. "Wij hebben een bijzonder jonge spelersgroep, die ervaren jongens als Cedric om zich heen nodig heeft. Cedric is een goede voetballer die mede vanwege zijn jarenlange ervaring in het voetbal weet wat er gevraagd wordt op topniveau. Zijn voetballende inbreng in combinatie met de mentorrol die hij kan vervullen, maakt hem voor ons een belangrijke speler. Wij zijn blij dat Cedric nog minimaal een jaar voor FC Utrecht speelt", zegt hij op de website van de club.

Van der Gun gaat door zijn contractverlenging zijn zesde jaar bij FC Utrecht in, verdeeld over twee periodes. "Ik ben nu 33 en wil graag nog een paar jaar in de top voetballen. Bij FC Utrecht heb ik het goed naar mijn zin. Het is een fijne club, met geweldige supporters, een goede talentvolle spelersgroep en een vakkundige technische staf. Ik ben blij dat ik nog een jaar met deze jongens ga spelen."

Van der Gun keerde in 2012 terug bij FC Utrecht, nadat hij tussen 2006 en 2009 ook al onder contract gestaan had in de Domstad. In zijn carrière speelde hij verder bij FC Den Bosch, Ajax, Willem II, ADO Den Haag, Borussia Dortmund en Swansea.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen