Allegri hoopt aan te blijven als Milan-trainer

6 mei 2013, 19:30

Als het aan Massimiliano Allegri zelf ligt, is de Italiaan ook volgend seizoen trainer van AC Milan. Allegri kreeg dit seizoen de nodige kritiek te verduren in de Italiaanse modestad en werd al in verband gebracht met AS Roma en Internazionale. Hij blijft liever zitten waar hij zit.

"Ik ben hier gelukkig en zal blij zijn als ik hier blijf", laat Allegri tegenover Italiaanse media weten na afloop van het competitieduel met Torino (1-0 winst). "Mijn contract loopt nog een jaar door. We werken nu hard om de derde plaats vast te houden en dat doen de jongens goed. Dat stemt mij tevreden. Ik erger me wel aan de geruchten, want ik heb nog geen idee hoe mijn toekomst er uit ziet."

De vraag is dus of voorzitter Silvio Berlusconi het nog niet zitten in Allegri. Volgens de trainer van de Rossoneri zit dat echter wel snor. "Ik heb goed contact met Berlusconi. Hij heeft altijd vertrouwen in mij gehad en ik heb hem verteld dat ik graag in Milaan wil blijven na dit seizoen."

Milan verdedigt in de Serie A een voorsprong van vier punten op nummer vier Fiorentina. De tweede plek lijkt buiten bereik. Die is nu in handen van Napoli, dat met nog drie wedstrijden te spelen zeven punten meer heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen