'Belangrijke wedstrijd' voor uitgespeeld Heracles

10 mei 2013, 15:39

Voor Heracles Almelo staat in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen niets meer op het spel. De ploeg kan niet degraderen en een plek in de play-offs om Europees voetbal is niet langer haalbaar. Toch beschrijft coach Peter Bosz de wedstrijd tegen FC Utrecht als een 'belangrijk duel' voor zijn club.

"Ik hoor sommige mensen zeggen dat er niks meer op het spel staat, maar dat vind ik onzin", zegt de oefenmeester op de website van Heracles Almelo. "Er staat namelijk nog heel veel op het spel. We staan elfde, maar kunnen nog negende worden. Tegelijkertijd kunnen we ook veertiende worden. Het is dus een belangrijke wedstrijd. De negende plaats staat toch een stuk leuker. Er staat prestige op het spel, maar ook televisiegeld dat deels afhankelijk is van de eindstand op de ranglijst."

De geblesseerde Christian Dorda en de geschorsten Mike te Wierik en Thomas Bruns ontbreken bij Heracles. Ben Rienstra, Ninos Gouriye en Jeroen Veldmate kampen met lichte blessure en zijn twijfelgevallen voor het duel in Utrecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen