Sabella: "We hopen nog op een fitte Messi"

15 mei 2013, 07:30   Bijgewerkt: 14 mei 2013, 23:54

Lionel Messi kreeg dinsdag te horen dat hij twee tot drie weken zoet zal zijn met een blessure aan de hamstring. Zijn seizoen bij Barcelona lijkt daardoor gespeeld. Zijn trainer bij de nationale ploeg van Argentinië, Alejandro Sabella, heeft echter nog hoop volgende maand over de aanvaller te kunnen beschikken.

"Er zijn nog 26 dagen te gaan", rekende Sabella dinsdag uit voor de Argentijnse pers. "Ik hoop dat we op Lionel kunnen rekenen. We hopen dat hij dan fit is. Als hij dat niet is, kunnen we ook eens zien hoe het is om zonder hem te spelen."

Toch heeft Sabella hem er het liefst wél gewoon bij. "Lionel is de beste ter wereld. Als zo'n diamant ontbreekt, dan ga je dat voelen. Zelfs Barcelona is afhankelijk geworden van Messi. Welke ploeg zou dat niet hebben bij een speler van zijn kaliber?"

Argentinië speelt op 7 juni tegen Colombia. Vier dagen later staat de uitwedstrijd in Ecuador op het programma. Beide wedstrijden staan in het teken van kwalificatie voor het WK, dat in 2014 in Brazilië plaatsvindt. Argentinië gaat in de kwalificatiereeks aan de leiding. Colombia en Ecuador staan respectievelijk tweede en derde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen