Wouters: "Nog één keer vol aan de bak"

25 mei 2013, 14:02

FC Utrecht is dankzij een 2-0 overwinning op FC Twente dichtbij Europees voetbal. Zondag wacht om half één de allesbeslissende wedstrijd in de eigen Galgenwaard. Utrecht-trainer Jan Wouters weigert zich echter al rijk te rekenen.

"We moeten nog één keer vol aan de bak", aldus Wouters stellig op de officiële website van zijn ploeg. "We staan er met de winst in Enschede weliswaar goed voor, maar de buit is nog niet binnen. Daar zijn we ons erg bewust van. Dit zijn finales die alles van je vragen. Hierin moet je pieken."

Wouters moet het zondag stellen zonder de geschorsten Jan Wuytens en Nana Asare. Hun vervangers staan al klaar. "We hebben eerder laten zien dat we andere spelers hebben die ook prima op de diverse posities kunnen spelen. Jan en Nana zijn basisspelers, maar tegen het wegvallen van het staat de rentree van Johan Martensson en Jacob Mulenga."

FC Utrecht zal ondanks de voorsprong niet in haar schulp kruipen. "Net als in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen moeten we vanuit het voetbal op zoek gaan naar een goal. Niet hinkel op twee gedachten, maar vol voor de winst gaan. Ik verwacht dat we weer een ouderwetse sfeer in de Galgenwaard aantreffen, waarin het voor tegenstanders moeilijk is om in te voetballen. Samen met de supporters willen we er een feest van maken. Wij zullen alles geven om dat Europese ticket binnen te slepen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen