Duitsland wint na vliegende start, Engeland gelijk

29 mei 2013, 22:52   Bijgewerkt: 29 mei 2013, 22:58

Een ijzersterk begin heeft Duitsland een eenvoudige oefenzege opgeleverd tegen Ecuador. De ploeg van bondscoach Joachim Löw stond na negen seconden al op 0-1 en koesterde na een kwart wedstrijd een 0-4 voorsprong. In het restant van de partij deed de ploeg rustig aan en konden de Ecuadorianen terugkomen tot 2-4.

Duitsland speelde in de Verenigde Staten met een veredelde B-ploeg, want alle sterren van Bayern München en Borussia Dortmund waren niet van de partij. Ook zonder hen stond er een prima ploeg, ondervond Ecuador. Na een enorme blunder achterin kon Lukas Podolski na negen seconden de 0-1 maken en door twee goals van Lars Bender en één van diezelfde Podolski stond het na 24 minuten al 0-4.

Met die 0-4 op het bord zakte Duitsland ver weg. Het niveau daalde en Ecuador redde de spreekwoordelijke eer via doelpunten van Antonio Valencia en Walter Ayovi.

Engeland slaagde er op Wembley niet in om Ierland te verslaan. De bezoekers kwamen via Shane Long zelfs op 0-1, routinier Frank Lampard maakte halverwege de eerste helft gelijk. Verder kwam de ploeg van bondscoach Roy Hodgson niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen