Jongeling Okore heeft nog geen trek in Chelsea

9 juni 2013, 16:32

Nordsjaelland-verdediger Jores Okore heeft verklapt dat hij in januari afzag van een transfer naar Chelsea. De Blues bereikten al een akkoord met de ploeg van de 20-jarige verdediger, maar Okore had zelf geen trek in een overgang naar Stamford Bridge. De jonge Deens international wilde niet op de bank zitten en heeft voorlopig nog genoeg te leren in Scandanivië, zo verklaart hij zondag tegen het Deense TV2.

"Ik koos ervoor om Chelsea af te wijzen omdat het niet past in het traject dat ik voor mezelf heb uitgestippeld. Ik wil speelminuten en dat kon Chelsea mij niet garanderen", aldus Okore, die bewust niet voor het geld koos. "Als het je om het geld gaat, dan was het de juiste keuze geweest om naar Chelsea te gaan, maar ik wilde spelen."

Toch behoort een overgang naar Chelsea in de toekomst nog altijd tot de mogelijkheden. "Als ik indruk blijf maken en genoeg wedstrijden speel zodat ik beter wordt kan ik in de toekomst misschien voor Chelsea spelen. Maar net zoals het moeilijk was om Chelsea af te wijzen, zou het ook moeilijk zijn om Manchester United af te wijzen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen