Reddende engel Fledderus tot 2016 bij Roda

10 juni 2013, 08:02

Mark-Jan Fledderus heeft een nieuw contract gekregen bij Roda JC Kerkrade. De middenvelder, die er met twee doelpunten in de play-off tegen Sparta voor zorgde dat de club zich handhaafde op het hoogste niveau, ligt nu tot medio 2016 vast.

De oude verbintenis van de 30-jarige Fledderus, die in 2011 over kwam van Heracles Almelo, liep nog één jaar door. Volgens algemeen directeur Marcel van den Bunder heeft Fledderus de contractverlenging dubbel en dwars verdiend. "Mark Jan is een typische koempel, een speler die met zijn karakter, instelling en speelwijze perfect bij onze club past. Met zijn twee doeltreffende vrije trappen tegen Sparta is hij bovendien natuurlijk van onschatbare waarde voor ons geweest. We zijn dan ook enorm trots dat hij zijn contract met twee jaar verlengd heeft", zegt hij op de website van zijn club.

Fledderus is blij met de zekerheid die het nieuwe contract hem biedt. "Ik heb het bij Roda JC enorm goed naar mijn zin.Ik ben blij met de club en de club met mij, dat is de basis geweest om verder te praten. Ik voel me gewaardeerd door de supporters en andere mensen binnen de club en ik heb een goed gevoel over de toekomst van Roda JC. Daarnaast voelt mijn gezin zich thuis in Limburg. Ook dat was voor mij een belangrijke reden om over contractverlenging te praten", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen