Go Ahead haalt middenvelder uit hoofdklasse

12 juni 2013, 11:16

De selectie van Go Ahead Eagles voor komend seizoen krijgt steeds meer vorm. De promovendus uit Deventer heeft met Maurice de Ruiter een nieuwe speler aan boord gehaald. De middenvelder (21) komt over van hoofdklasser DVS '33 uit Ermelo.

"Maurice is een veelzijdige, aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als in de aanval goed uit de voeten kan", zegt Eagles-voorzitter Edwin Mulder op de clubsite. "Met zijn linkerbeen creëert hij openingen voor anderen en pikt hij ook zelf zijn goals mee. Het is een sierlijke speler die verrassend uit de hoek kan komen."

Met vijftien doelpunten was De Ruiter afgelopen seizoen topscorer van DVS'33. De middenvelder heeft zich op amateurbasis aan de ploeg uit Deventer verbonden.

Naast De Ruiter maakt ook Teije ten Den komend seizoen weer deel uit van de A-selectie van Go Ahead. Het contract van de aanvaller (20) is met één jaar verlengd. "Ik ben erg blij met deze kans en het vertrouwen dat Go Ahead Eagles in mij heeft. Nu heb ik de mogelijkheid om door te groeien en hopelijk speelminuten te maken in de Eredivisie", zegt Ten Dam, die nog niet één wedstrijd speelde in het eerste elftal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen