Fer: "Het krachtsverschil was heel groot"

Jw
12 juni 2013, 20:35   Bijgewerkt: 12 juni 2013, 20:46

Jong Oranje ging woensdagavond kansloos onderuit tegen Spanje. Leroy Fer gaf na afloop een heldere analyse. "Het krachtsverschil was heel groot", sprak de middenvelder van FC Twente voor de camera van Eredivisie Live.

“Spanje was veel beter en dat hebben we kunnen zien in de uitslag. We weten dat Spanje een aantal heel grote voetballers heeft. Wij hebben ook goede voetballers, maar vandaag waren zij beter. We toonden weinig inzet en kracht en natuurlijk hadden we die twee grote kansen af moeten maken", was Fer kritisch op zichzelf en het team.

Fer pakte ook nog een gele kaart, eentje geboren uit frustratie. Iker Muniain werd hard aangepakt. “Hij ging hooghouden met de bal, dat vind ik een beetje ongepast. Maar goed, ze waren veel beter en zoiets hoort bij voetbal. Ik kreeg wel zijn shirt, ja. Hij bood ook nog zijn excuses aan voor het hooghouden."

Jong Oranje was al gekwalificeerd voor de halve finale, maar ontloopt door het verlies niet het sterke Italië. Zaterdag om 20.30 uur nemen de beloften van Nederland en Italië het tegen elkaar op.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen