Ars kan niet bij promovendus Konyaspor blijven

16 juni 2013, 12:33

Sjoerd Ars moet het gepromoveerde Konyaspor weer verlaten. De Turkse club huurde de spits het afgelopen half jaar van Levski Sofia en wilde hem graag definitief overnemen, maar is niet tot een akkoord gekomen met Levski. Jammer, vindt Ars.

"Ik had graag bij Konyaspor willen blijven", zegt de oud-spits van onder meer Zwolle, RBC en De Graafschap tegen Voetbal International. "Het bestuur is er alleen niet uitgekomen met Levski. Ik was zelfs bereid mijn kampioenspremie in te leveren, Jammer. Ik had me graag gemeten met Didier Drogba en al die andere toppers."

Toch sluit Ars niet uit dat hij komend seizoen alsnog in Turkije speelt. Er is veel belangstelling, zegt hij. "Ik heb mezelf op de kaart gezet bij Konyaspor. Ten minste één Turkse club van het hoogste niveau en vier tweedivisionisten zijn geïnteresseerd. Ik lig nog een jaar onder contract bij Levski. Zij willen mij graag verkopen. Er zal dus onderhandeld moeten worden. Dat gaat in deze landen net wat anders, maar ik maak me geen zorgen. Ik heb de afgelopen jaren bewezen overal één op twee te lopen."

Een terugkeer naar Nederland is voor hem vooralsnog geen optie. "Mijn waarde ligt in het buitenland hoger dan in Nederland. PSV, Feyenoord en Ajax zitten niet op mij te wachten. Bovendien vind ik Turkije een mooi voetballand", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen