Van den Meiracker wil in profvoetbal blijven

18 juni 2013, 15:02

Danny van den Meiracker hoopt zijn loopbaan te vervolgen in het betaald voetbal. De 24-jarige aanvaller zou in de belangstelling staan van FC Oss en Achilles '29, dat komend seizoen in de Jupiler League debuteert. Maar ook een terugkeer bij zijn voormalige werkgever Spakenburg behoort tot de mogelijkheden.

"Ik hoop dat ik komend seizoen in het betaalde voetbal speel. Maar als ik geen club vind en terug moet naar de amateurs, is er maar één club waar ik voor ga voetballen en dat is Spakenburg", zegt Van den Meiracker tegen RTV Utrecht.

Van den Meiracker leidde Spakenburg in het seizoen 2011/2012 met 24 treffers naar de titel in de zaterdagtopklasse en verdiende daarmee een transfer naar NEC. In Nijmegen wist hij echter niet door te breken en kreeg hij deze zomer geen nieuw contract. Bij Spakenburg ziet men een comeback van Van den Meiracker in elk geval wel zitten. "Maar ik zou het goed kunnen begrijpen als hij kiest voor een club in de Jupiler League", reageert Jan van Diermen, bestuurslid van Spakenburg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen