Uruguay is klaar voor "hele speciale wedstrijd"

26 juni 2013, 14:36

Voor bondscoach Óscar Tabárez van Uruguay staat woensdagavond een bijzondere wedstrijd op het programma. Zijn land neemt het dan in de halve eindstrijd van de Confederations Cup op tegen rivaal Brazilië.

"De halve finale is een belangrijke wedstrijd voor ons. En dan Brazilië als tegenstander, dat is heel speciaal", zo laat Tabárez weten. "Wij zijn tot op het bot gemotiveerd voor tóch wel één van de meest aansprekende wedstrijden in het internationale voetbal."

??De 66-jarige oefenmeester weet wat zijn ploeg te wachten staat in het Estadio Mineirao. "Brazilië is Brazilië. En dus moeten we voor elke meter knokken om tot een goed resultaat te komen. Je weet dat ze spelers hebben die eigenhandig een wedstrijd kunnen beslissen, en daar moeten wij ons tegen wapenen. Maar we hebben vertrouwen in ons kwaliteiten en zullen het blauwe shirt met verve dragen."

De aftrap van de wedstrijd zal om 21:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden. De winnaar van het duel plaatst zich voor de finale, daarin wacht Spanje of Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen