Kuipers fluit finale: "Wat wil je nog meer?"

29 juni 2013, 22:11   Bijgewerkt: 29 juni 2013, 22:16

Björn Kuipers beleeft het seizoen van zijn leven. De 40-jarige Twentse arbiter floot al onder meer de finales van de KNVB Beker en de Europa League, en zondag mag hij als slagroom op de taart de eindstrijd op de Confederations Cup leiden. Gastland Brazilië treft in het befaamde Maracana-stadion wereldkampioen Spanje.

"Ik ben heel blij en trots dat ik de finale mag fluiten, niet alleen voor mezelf maar ook voor de assistenten en vierde official", reageert Kuipers op de website van de FIFA. "Je moet keihard werken om zover te komen en het is ons gelukt."

Kuipers verwacht een geweldige wedstrijd. "De hele wereld heeft naar dit duel uitgekeken. Brazilië- Spanje, twee van 's werelds grootste voetballanden. Ik reken op een heerlijke wedstrijd, met fair play en respect van beide kanten. Dat de wedstrijd ook nog eens in het Maracana-stadion gespeeld wordt, is een droom. Het stadion ademt voetbal. Het zal vol zitten, wat tot een fanatische sfeer zal leiden. Brazilië en Spanje voetballen er en jij mag er deel van uitmaken. Wat wil je nog meer?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen