Italië flink gewijzigd in wedstrijd om brons

30 juni 2013, 17:20

Italië begint vanavond flink gewijzigd aan het duel met Uruguay, in de strijd om de derde plaats op de Confederations Cup. Bondscoach Cesare Prandelli heeft maar liefst vijf aanpassingen gedaan ten opzichte van de halve finale tegen Spanje. Deze werd donderdag na strafschoppen verloren.

De misser van Leonardo Bonucci in de penaltyserie werd i Azzurri fataal. De verdediger van Juventus begint tegen Uruguay op de bank. Andrea Pirlo, Andrea Barzagli, Claudio Marchisio en Emanuele Giaccherini zijn er vanwege blessures ook niet bij. Davide Astori, Mattia De Sciglio, Riccardo Montolivo, Alessandro Diamanti en Stephan El Shaarawy zijn nieuw in de Italiaanse basis.

Bij Uruguay is er slechts één wijziging. Op het middenveld vervangt Walter Gargano Alvaro Gonzalez. Oud-Ajacied Luis Suarez vormt samen met Edinson Cavani en Diego Forlan opnieuw de aanval van de tweevoudig wereldkampioen.

De wedstrijd in Salvador begint om 18.00 uur Nederlandse tijd. De finale tussen Spanje en gastland Brazilië, in het befaamde Maracana-stadion in Rio de Janeiro, gaat zes uur later van start en staat onder leiding van de Nederlander Björn Kuipers.

Opstellingen

Uruguay: Muslera; Maxi Pereira, Lugano, Godin, Caceres; Gargano, Arevalo Rios, Rodriguez; Cavani, Suarez, Forlan

Italië: Buffon; Maggio, Chiellini, Astori, De Sciglio; Candreva, De Rossi, Montolivo; Diamanti; El Shaarawy, Gilardino

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen