Zaakwaarnemer De Zeeuw: "Nog even afwachten"

5 juli 2013, 09:42   Bijgewerkt: 5 juli 2013, 10:48

Er is nog altijd geen akkoord tussen Anderlecht en Spartak Moskou over de transfer van Demy de Zeeuw. De Belgische krant Het Nieuwsblad kwam vrijdag met het bericht dat de Nederlander zich mogelijk zaterdag weer meldt in Brussel, maar dat is volgens Edwin Olde Riekerink, de zaakwaarnemer van De Zeeuw, voorbarig.

"Daar is mij in ieder geval niets over bekend", laat Olde Riekerink in een reactie weten aan FCUpdate.nl. "Het is geen geheim dat er contact is tussen de clubs en dat Demy graag naar België zou willen, maar op dit moment is het nog even afwachten."

Wanneer er duidelijkheid kan komen over de toekomst van De Zeeuw, kan de zaakwaarnemer niet zeggen. "Dat is de grote vraag. Je hebt bij zoiets te maken met drie partijen. Voor mij is nog onduidelijk wanneer er een knoop doorgehakt wordt. De komende periode traint Demy in ieder geval gewoon nog bij Spartak Moskou."

De Zeeuw werd het afgelopen half jaar door Spartak verhuurd aan Anderlecht. De Belgische landskampioen hoopt de middenvelder deze zomer definitief over te kunnen nemen. Zelf heeft De Zeeuw al laten weten graag naar Brussel te willen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen