Twente speelt gelijk, Roda klopt oude bekenden

23 juli 2013, 21:33

FC Twente is er in de eigen Grolsch Veste niet in geslaagd om Osasuna te verslaan. Tegen de Spaanse laagvlieger werd het 0-0. Na de pauze scoorde Joshua John voor het jeugdige Twente, dat onder meer Robbert Schilder, Wout Brama en Dusan Tadic wegens blessures moet missen, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

Roda JC Kerkrade kende een betere avond. De ploeg uit Limburg won met 1-0 van KV Mechelen. Bij de ploeg uit België zat voormalig Roda-coach Harm van Veldhoven als trainer op de bank. Bovendien speelde de Deense spits Mads Junker, in het verleden jaren actief in Kerkrade, mee. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Mechelen-verdediger Kenny Vanhoevelen, die een voorzet van Guus Hupperts in eigen doel kopte. Bij Roda stonden aanwinsten Ard van Peppen, Marc Höcher, Anouar Kali, Henk Dijkhuizen en Kees Luijckx in de basis. Van Peppen was aanvoerder.

Ook promovendus SC Cambuur speelde een oefenwedstrijd. De formatie van de nieuwe coach Dwight Lodeweges verloor met 1-0 van het Spaanse Real Mallorca.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen