Opnieuw overwinning Spartak, debuut Özbiliz

27 juli 2013, 13:35

Aras Özbiliz heeft niet lang hoeven wachten op zijn debuut voor Spartak Moskou. Eén dag nadat de Russische topclub hem overnam van Kuban Krasnodar, maakte de voormalig Ajacied zijn eerste minuten voor Spartak. De aanvaller mocht als invaller twintig minuten meedoen in de competitiewedstrijd tegen Dinamo Moskou.

Veel invloed op het wedstrijdverloop had de entree van Özbiliz niet, want de stand was op dat moment al 0-4 in het voordeel van Spartak. Tien minuten voor tijd redde Andrey Voronin met een benutte penalty de spreekwoordelijke eer voor de thuisploeg.

Spartak kent een flitsende start van het seizoen. De nummer vier van vorig jaar staat met negen punten uit drie wedstrijden fier aan kop in de Russische competitie.