Bony na twee goals in EL: "Het gaat goed"

2 augustus 2013, 11:32   Bijgewerkt: 2 augustus 2013, 11:54

Wilfried Bony heeft niet lang hoeven wachten op zijn eerste officiële doelpunten voor Swansea City. De Ivoriaan, voor een bedrag van rond de veertien miljoen euro overgekomen van Vitesse, was donderdag twee keer trefzeker in de Europa League-wedstrijd tegen Malmö FF. Mede door zijn treffers won Swansea City met 4-0.

Bony is blij met zijn doelpunten, zegt hij tegen de BBC. Maar zoals hem door mediatrainers ongetwijfeld netjes geleerd is, stelt hij dat het teambelang voor hem voorop staat. "Ik voel me goed, maar het belangrijkste is dat we deze wedstrijd gewonnen hebben zonder tegendoelpunt", stelt de Ivoriaan. "Dit is voor ons een mooie uitslag. We mogen genieten van deze avond en uitkijken naar de return."

Tegen Malmö tekende Bony voor de 2-0 en 3-0, nadat aanvallende middenvelder Michu de score geopend had voor Swansea. In de wedstrijd bleek dat Bony en Michu, de clubtopscorer van vorig seizoen, aardig op elkaar ingespeeld zijn. "Het gaat goed", geeft Bony toe. "Ik leer Michu steeds beter kennen, maar dit was pas mijn tweede wedstrijd. Het is belangrijk om iedere training en wedstrijd geconcentreerd te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen