Jong PSV en Achilles '29 debuteren met remise

3 augustus 2013, 20:52

Jong PSV is met een gelijkspel gedebuteerd in de Jupiler League. De Brabantse jongelingen speelden zaterdag op het Kasteel met 2-2 gelijk bij Sparta Rotterdam, één van de favorieten voor het kampioenschap.

Dat PSV puntenverlies leed, zal vooral keeper Jesse Bertram zich aantrekken. Bij beide Sparta-goals ging de Eindhovense sluitpost niet vrijuit. Na een uur verkeek hij zich volledig op een vrije trap van Iiass Bel Hassani, waardoor het via de onderkant van de lat 1-1 werd. Tien minuten later zat hij volledig mis bij een corner en kopte Cendrino Misidjan Sparta op een 2-1 voorsprong.

Menno Koch bezorgde Jong PSV een kwartier voor tijd nog wel een punt. Mohamed Rayhi had de ploeg van coach Darije Kalezic na een klein half uur op 0-1 gezet. Hij strafte geklungel in de achterhoede van Sparta hard af.

Ook Achilles '29 debuteerde met een 2-2 gelijkspel. In Drenthe werd een punt gepakt bij FC Emmen. De ploeg uit Groesbeek kwam zelfs twee keer op voorsprong, maar in blessuretijd hield Wouter Weghorst Achilles van een perfecte vuurdoop af. FC Volendam won dankzij drie goals van Robert Mühren met 2-3 bij Almere City FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen