Supporters NEC fluiten eigen spelers uit

4 augustus 2013, 09:12

NEC sloot het afgelopen seizoen af met tien duels op rij zonder zege en ook in de eerste wedstrijd van de nieuwe jaargang stelde de ploeg teleur. Voor eigen publiek verloor de ploeg met 1-4 van FC Groningen. Sommige Nijmeegse supporters konden dat verlies moeilijk verkroppen en floten tijdens de wedstrijd eigen spelers uit.

Onder meer rechtervleugelverdediger Daan Bovenberg werd een aantal keer stevig uitgefloten door NEC-aanhangers. Onbegrijpelijk, vindt coach Alex Pastoor. "Dat vind ik heel jammerlijk. Ik vind het van heel weinig tot zelfs geen respect getuigen. Ik vind dat het absoluut niet kan. Als ze mijn naam roepen; dat kan ik begrijpen. Als ze het team willen afstraffen omdat ze er niets aan zouden doen, dat kan ik ook prima begrijpen. Maar één speler er uit pikken dat is echt zeer respectloos. En dat helpt de speler als het team geen streep verder", zegt de coach tegen Omroep Gelderland.

Zelf is de coach nuchter over de 1-4 nederlaag. "Het zijn harde cijfers. Dat zegt dat, ondanks het feit dat we op bepaalde momenten het heel aardig gedaan hebben, we minder zijn dan Groningen. Dat we af en toe kwalitatief tekort schieten is een feit."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen